Imperial Dental Specialist Centre

Imperial Dental Specialist Centre di Jalan Telawi, Bangsar

Imperial Dental Specialist Centre (IDSC) sebelum ini dikenali sebagai How’s Orthodontics & Dental Surgery. Sebagai pusat kecantikan bersepadu dan estetik, IDSC menjadi satu pusat pergigian yang menyediakan penyelesaian menyeluruh bagi tisu pergigian, tisu lembut dan rangka serta masalah saraf daripada bidang kraniofasial dengan cara penjagaan gigi yang merangkumi dengan kesihatan keseluruhan fizikal badan.

Kami amat berbangga dengan tiga kepakaran teras kami: Smile Clinic Design, Implant dan Orthodontics & Invisalign, yang menawarkan penyelesaian melalui kaedah pembedahan dan tanpa pembedahan untuk mencipta senyuman baru bagi setiap pesakit. Secara kesluruhan, kami menawarkan nasihat gaya hidup sihat tentang penuaan dan anti-penuaan sebagai satu pendekatan yang holistik.

Kami diiktiraf oleh GCR, dan oleh Majlis Pelancongan Penjagaan Kesihatan Malaysia sebagai pusat pergigian disyorkan di Malaysia.

Visi Imperial Dental Specialist Centre

Visi kami adalah untuk menjadi pusat pergigian utama dan cemerlang di Malaysia dan juga di rantau ini. Kami berharap untuk mewujudkan satu jenama global merintis jumlah falsafah penjagaan gigi bersepadu. Kami juga komited untuk berada di hadapan dalam bidang pergigian dengan menggunakan teknologi terkini yang canggih yang menggabungkan sains dan seni pergigian.

Misi kami adalah ‘SMILE’:

  • Untuk mengukir senyuman yang menawan dan memupuk keyakinan diri dalam setiap pesakit.
  • Untuk memotivasikan pesakit dalam penjagaan kesihatan oral
  • Untuk memulakan I-Dental, penjagaan I-Smile
  • Untuk menggalakkan pembelajaran sepanjang hayat mengenai penjagaan gigi
  • Untuk mendidik dan menggalakkan kajian dan penyelidikan dalam bidang pergigian.

Kami komited untuk memberikan perkhidmatan kelas pertama dan pengalaman yang terbaik kepada pesakit. IDSC dilengkapi dengan teknologi yang canggih dan pakar-pakar kami mahir dalam semua aspek bidang pergigian. Kami ingin menawarkan kepakaran klinikal yang sukar ditandingi disesuaikan dengan setiap keperluan anda dan ingin memberikan senyuman berkekalan yang memberikan kesan sejak pandangan pertama.

Kami juga berharap untuk menjadi pusat estetik bersepadu pilihan anda yang memberikan perkhidmatan terbaik melalui berkemahiran berprofessional tinggi dan menggunakan teknologi yang paling inovatif; Peranan kami adalah untuk menyerlahkan kecantikan dan mencapai kesempurnaan anda.

Share this article:
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn

Recent Post